Superbeton BV, een bekende naam in de wegenbouw, heeft vandaag aangekondigd dat het bedrijf is overgenomen door Iterum BV op 10 juli 2023. Na een uitdagend jaar als gevolg van de nasleep van de coronapandemie en stijgende kosten, heeft Superbeton besloten deze stap te zetten om de toekomst van het bedrijf en de werkgelegenheid voor het personeel te waarborgen.

‘Het doet ons genoegen te kunnen aankondigen dat Superbeton een nieuwe thuis heeft gevonden bij Iterum’, zegt voormalig eigenaar Frederik Laeremans. ‘Dit is een kans voor Superbeton om te groeien, te verbeteren en onszelf opnieuw te definiëren.’

Iterum, onder leiding van Michiel Coumans en Vincent Hendriks, deelt de visie van Superbeton en heeft de expertise om het bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. ‘We zijn verheugd Superbeton toe te voegen aan onze groep, het is een sterke strategische aanvulling op onze bestaande activiteiten’, voegt Coumans toe.

Alle dienstverbanden bij Superbeton zullen behouden blijven en de locatie in Aarschot blijft operationeel. Frederik Laeremans zal, ondanks dat hij de dagelijks leiding overdraagt, een ondersteunende rol blijven spelen in de begeleiding van het bedrijf naar de volgende fase. Jeroen Dumortier zal samen met het huidige team, de operationele leiding verder op zich nemen.

Superbeton kijkt uit naar de voortzetting van de waardevolle samenwerking met hun trouwe klanten en leveranciers. ‘Onze dank gaat uit naar het Superbeton-team voor hun loyaliteit en toewijding. Zo kunnen we de wegen van morgen blijven bouwen’, concludeert Laeremans.

Voor vragen over deze overname kunt u contact opnemen met communicatie@superbeton.be